Marius Croitoru a revenit pe gazon la jumătate de an după ce și-a agățat ghetele în cui. El a jucat în Liga a 3-a, pentru CSM Pașcani, o echipă aflată pe penultimul loc. CSM Pașcani joacă în aceeași serie cu FC II Botoșani, club la care Croitoru este director sportiv.

În primăvara acestui an, Marius Croitoru și-a reziliat contractul cu Poli Timișoara și a decis să pună capăt carierei de jucător. A venit la FC Botoșani unde inițial a fost antrenor secund iar ulterior director tehnic.

În cursul săptămânii trecute, Croitoru a fost legitimat de echipa CSM Pașcani iar vineri a jucat pentru această formație în liga a 3-a. Decizia lui de a reveni pe teren i-a surprins atât pe antrenorul Costel Enache cât și pe patronul Valeriu Iftime. Cei doi au aflat de la jurnaliști că Marius Croitoru a revenit pe gazon.

Valeriu Iftime a declarat că va avea o discuție cu Croitoru și că îi va da mai multă treabă la FC Botoșani pentru a nu avea timp să se distreze la Liga a 3-a.

„Nu știam că a fost la Pașcani. Eu spun că se face de râs. Nu e treaba lui să joace la Pașcani. Părerea mea este că el are treabă la noi și nu să să joace fotbal la liga a III-a. La noi nu putea juca pentru că avem o altă filozofie la echipa a doua. O să vorbesc cu el. Dacă are timp să joace fotbal în Liga a III-a, înseamnă nu i-am dat treabă. E vina noastră, a celor care îl controlăm”, ne-a spus Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani.

Marius Croitoru are peste 200 de meciuri în Liga 1 la Steaua, FC Vaslui, FCM Bacău, Ceahlăul, Astra, FC Botoșani și Poli Timișoara.

Articolul precedentIncendiu în comuna Avrămeni. O femeie de 82 de ani a fost găsită decedată
Articolul următorBotoșănean descoperit de INTERPOL în Spania. Era condamnat la peste opt ani de închisoare