Director Eltrans: În prima săptămână nu vom bloca mașinile parcate neregulamentar

0
18

Reprezentanții Eltrans, împreună cu executivul primăriei și șefii Poliției Locale au decis să amâne cu o săptămână blocarea roților mașinilor parcate neregulamentar.

Regulamentul privind regimul parcărilor şi procedurile aplicabile vehiculelor parcate neregulamentar sau abandonate a intrat în vigoare de la 1 septembrie. Potrivit reprezentanților Eltrans, până pe 10 septembrie, șoferii care parchează neregulamentar vor fi avertizați dar nu vor fi blocate mașinile.

„Activitatea o începe de luni dar în prima săptămână nu vom bloca. Șoferii vor fi avertizați că au parcat neregulamentar dar nu blocăm”, a spus Victor Ivănescu, directorul societății Eltrans.

Reprezentanții Poliției Locale spun că în primă fază vor monitoriza mai atent zonele centrale, intersecțiile aglomerate și locurile unde se produc accidente.

„Noi am făcut o serie de întâlniri cu cei de la Eltrans pentru a identifica soluțiile cele mai bune în vederea aplicării hotărârii de Consiliu Local nr 292. Toți cetățenii din Botoșani doresc să aibă parte de un oraș civilizat, curat, fără situațiile pe care le întâlnim la ora actuală. Vom pune accent mai mare pe zonele centrale, în zona spitalelor, unde sunt pericole, unde se produc accidente. De asemenea, trebuie să intervenim la sesizări. Avem o experiență și vom face în așa fel încât să nu existe animozități iar intervenția să fie înțeleasă  ca fiind una necesară pentru municipiu”, ne-a spus Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.