Descinderi la bătăușii din Dorohoi. 24 de persoane ridicate. 

Având în vedere cercetările ce se efectuează în cauza penală privind savarsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, amenintare, distrugere si lovire sau alte violențe, precum și starea conflictuală existenta intre mai multe persoane din municipiul Dorohoi, la data de 29 iulie a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și alte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Judetean Botoșani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Combaterea Crimei Organizate, ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Botosani, ai Politiei Locale si luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale, au efectuat perchezitii domiciliare in 13 locatii de pe raza municipiului Dorohoi.

Cu ocazia activităților desfășurate au fost puse în executare 24 de mandate de aducere, fiind conduse la sediul IPJ Botoșani 24 de persoane.
La locatiile vizate, au fost găsite și ridicate mai multe bunuri care interesează cauza.

Cercetările sunt continuate pentru infractiunile mentionate mai sus sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri procedurale.

La perchezitii au participat si polițiști din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, fiind angrenate aproximativ 90 de efective.