Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un microbuz, deşi avea permisul de conducere suspendat.

În data de 04 februarie a.c., în jurul orei 17.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă,  un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iași, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii Stânca – județul Botoşani, a oprit pentru control un microbuz, înmatriculat în Cehia, condus de un bărbat, cetățean moldovean, în vârstă de 26 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că permisul de conducere eliberat pe numele bărbatului figurează ca expirat şi cu menţiunea „privare/anulare a dreptului de a conduce vehicule”.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care are dreptul de conducere suspendat.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentMai mulți bani de la stat pentru studenți și familii – Majorările pregătite de Guvern prin 2 programe ale Ministerului Familiei
Articolul următorCum se circulă pe drumurile din Botoșani