Decizie surprinzătoare luată de patronul Valeriu Iftime înaintea meciului cu Gaz Metan

0
15

Cele trei victorii consecutive din 2019 l-au făcut foarte optimist pe Valeriu Iftime, în ceea ce privește accederea în play-off. Dacă învinge pe Gaz Metan iar Poli Iași și Viitorul pierd, FC Botoșani va fi matematic în play-off, cu o etapă înainte de finalul returului.

Patronul Valeriu Iftime a anunțat că va mări contractele unor jucător care au confirmat în acest sezon. Este vorba de jucătorii care au contracte sub 3000 de euro lunar.

 „Lui Pap o să-i măresc salariul, chiar dacă nu îmi impune contractul. El a venit pe un salariu mai mic și încerc să găsesc soluții pentru a echilibra. Oaidă a venit pe un contract de vreo 2000 de euro. Destul de puțin. Eu am mare respect pentru jucătorii care semnează fără o negociere la sânge și ei știu că noi revenim asupra contractului. Semnând un contract mic, nu înseamnă că ai pierdut bani. Vreau ca jucătorii să fie mulțumiți și să înțeleagă că încerc să echilibrez veniturile lor. Atunci când joacă și își face bine treaba, primește bani, a spus Valeriu Iftime.

Bonusuri substanțiale pentru play-off

Dacă FC Botoșani va ajunge în play-off, în conturile clubului vor intra în plus vreo 400.000 de euro. O parte din acești bani vor fi direcționați către jucători. Contractele și primele la FC Botoșani sunt stabilite pentru locurile 7-8 iar dacă se reușește calificarea în play-off vor exista niște bonusuri substanțiale.

Play-off-ul înseamnă mai mulți bani pentru faptul că ești pe locul șase care înseamnă vreo 400.000 de euro față de locul opt. Este adevărat că din banii ăștia o să dau fotbaliștilor. Crește foarte mult audiența, sunt meciuri importante, se va încasa mai mult din bilete. Este o altă vizibilitate a fotbalului în play-off și crește valoarea echipei. Dacă ajungem în play-off nu trebuie să fim ciuca bătăilor ci trebuie să ne gândim la locul patru, a mai spus patronul FC Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.