FC Botoșani va întâlni în primele cinci etape patru echipe care au fost în play-off, în sezonul trecut al Ligii I. Este vorba de CFR Cluj, CSU Craiova, Astra Giurgiu și Poli Iași.

În prima etapă, FC Botoșani va juca în deplasare împotriva campioanei CFR Cluj. În runda a doua, va întâlni pe teren propriu pe Hermannstadt, echipă nou promovată dar care a jucat finala Cupei României în sezonul trecut. În etapa a treia, FC Botoșani se va deplasa la Craiova pentru meciul cu CSU după care va juca pe teren propriu cu Astra Giurgiu. În etapa a V-a, este programat derby-ul Moldovei Poli Iași – FC Botoșani.

În runda a VI-a, echipa lui Costel Enache va întâlni oe teren propriu pe Sepsi Sf. Gheorghe o echipă care s-a întărit în această vară, printre achiziții fiind și Gabi Vașvari. În runda a VII-a, FC Botoșani va întâlni în deplasare pe FC SB după care va juca pe teren propriu cu Dunărea Călărași.

În runda a IX-a, pe Municipal va veni Concordia Chiajna după care urmează deplasarea de la Voluntari. În ultimele trei etape ale turului, FC Botoșani va juca acasă cu Dinamo, în deplasare cu Gaz Metan și acasă cu Viitorul.

Articolul precedentRăzvan Rotaru, deputat PSD: „Am votat pentru modificarea codului penal”
Articolul următorControl al Curţii de Conturi la CJ