DARABANI. Tânăr reținut în urma unui scandal într-un bar

0
15

Ieri, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale nr 7 Darabani au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de un tânăr de 27 de ani, din localitatea Nichiteni.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în noaptea de 08/09.09.a.c, acesta, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea de domiciliu, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan a exercitat ameninţări asupra celorlalte persoane care se aflau în local. Totodată, cu ajutorul unui ciob de sticlă a provocat mai multe răni unui minor de 17 ani şi unui alt bărbat de 34 de ani, cei doi fiind transportaţi la o unitate spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Agresorul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico legale, în cauză să fie propusă o soluţie procedurală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.