Zeci de cupluri au fost sărbătorite astăzi la Primăria Botoşani, cu prilejul nunţii de aur, sau de diamant. Festivitatea a fost organizată în sala de şedinţe a Consiliului Municipal, locul disputelor politice fiind luat de flori, felicitări şi emoţii.

Ca de fiecare dată, primarul Cătălin Flutur a fost extrem de emoţionat şi abia şi-a stăpânit lacrimile atunci când s-a adresat sărbătoriţilor.

„Vreau să vă spun că, dintre toate momentele pe care le organizăm aici, probabil acest moment este unul dintre cele mai emoţionante, plin de încărcătură pentru noi, cei din primărie şi încercăm să-l onorăm aşa cum se cuvine. Întotdeauna voi spune la astfel de evenimente că nu pot decât să vă mulţumesc din suflet pentru tot ceea ce aţi făcut pentru municipiul Botoşani, pentru că dumneavoastră, de fapt, aţi construit acest municipiu. Noi încercăm să-l administrăm, unii mai bine, unii mai rău, dar fără munca dumneavoastră în timp, fără abnegaţia, patriotismul local al dumneavoastră, oraşul poate nu arăta aşa cum arată astăzi”, a declarat Cătălin Flutur.

Edilul s-a arătat în acelaşi timp mâhnit că, în An Centenar, botoşănenii, dar şi românii în general, sunt dezbinaţi.

„Din păcate, momentele astea frumoase sunt şi unele pete aşa de tristeţe pentru că suntem într-un An Centenar, într-un an în care ar trebui să fim mai uniţi ca niciodată, dar s-ar părea că suntem mai dezbinaţi ca niciodată. Suntem într-un an în care ne-am dori să fim cât mai mulţi în oraşul acesta, dar constatăm că suntem din ce în ce mai puţini”, a mai spus primarul municipiului. Acesta nu a ratat prilejul de a-i felicita pe cei care poartă numele Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil, sau au copii care îşi vor serba mâine onomastica.

Sărbătoriţii au primit diplome, flori şi un premiu în cuantum de 1000 de lei fiecare (pentru cuplurile de diamant), respectiv 500 de lei (pentru cupluril de aur).

Articolul precedentInvestiții de 3 milioane de lei în Stațiunea de Cercetare Popăuți: Este prima dată după 89 când se fac lucrări mai ample
Articolul următorLansare de carte la Hotelul Rapsodia