Celula în care Elena Udrea își va petrece următorii 6 ani are condiții mai bune decât anumite spitale sau azile. Fostul ministru va beneficia de anumite avantaje datorită funcţiilor politice pe care le-a avut, a declarat Cosmin Dorobanţu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru un post de televiziune. 

 

După ce va fi adusă la penitenciarul Târgșor, fostul Ministru al Turismului va sta într-o cameră în care va avea un televizor, o baie individuală și un telefon.

Elena Udrea va avea dreptul să iasă în curte să se plimbe 2-3 ore pe zi, să aibă 10 convorbiri telefonice care să nu dureze toate mai mult de o oră, și va putea să primească pachete de acasă sau să facă cumpărături la magazinul din incinta penitenciarului. Însă, meniul zilnic, va fi același ca la ceilalți deținuți.

video: Crimetv.ro

 

Odată ajunsă la penitenciar, Udrea va trebui să stea în carantină 21 de zile. După această perioadă, ea ar putea sta în celulă alături de alte 7 deținute.

Elena Udrea încă nu a fost adusă în România. La 6 zile distanţă de la decizia definitivă, magistrații bulgarii nu au trimis încă documentele necesare pentru ca Poliţia Română să declanşeze procedurile. Aceasta are de ispăşit 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. 

Articolul precedentRomânia se împrumută la cele mai mari dobânzi din UE- date EUROSTAT
Articolul următorPercheziţii în Botoşani şi Suceava la persoane care au furat 14 animale în valoare de aproape 70 de mii de lei