FC Botoșani a pierdut două puncte în Bănie. După aspectul jocului, FC Botoșani a fost echipa care a avut ocaziile mai clare de gol, care a încercat să joace fotbal mai bine de o repriză și care putea pleca din Bănie cu toate cele trei puncte.

FC Botoșani a început foarte bine meciul, Rodriguez a șutat pe poartă în minutul 9 după care Lorand Fulop a reușit să deschidă scorul. În minutul 11, Golofca a centrat în careu iar Fulop a împins mingea în poartă. Imediat după golul lui Fulop, Craiova a fost împinsă de la spate de arbitrul Andrei Chivulete care în minutul 20 a inventat un penalty pentru olteni. Mitriță a marcat de la punctul cu var iar din minutul 21 scorul era 1-1. Trei minute mai târziu, Golofca are șansa de a readuce pe FC Botoșani în avantaj dar goalkeeperul oltenilor își salvează echipa. În minutul 35 Mitriță profită de o greșeală a defensivei botoșănene și marchează pentru 2-1.

FC Botoșani forțează egalarea în repriza secundă iar în minutul 54 Miron reușește să marcheze din interiorul careului în urma unui corner executat de Roman 1. FC Botoșani Rămâne în ofensivă, Golofca șutează, Pigliacelli respinge după care Hervin Ongenda trimite mingea în bară. În minutul 80, Roman 2 scapă singur cu portarul oltenilor dar ratează cu mare ușurință. În ultimele minute, oltenii au încercat să marcheze golul victoriei dar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Foto: Prosport.ro

Articolul precedentWeekend cu vreme însorită
Articolul următorCSU Craiova – FC Botoșani 2-2. V. Iftime: „Jucăm entuziasmant. Urmează șase puncte în următoarele două meciuri”