Deși este echipa cu cel mai mic buget din eșalonul secund, CSM Botoșani va ataca promovarea în sezonul următor și are obiectiv să treacă cel puțin două tururi în Cupa României.

Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani, a precizat că obiectivul va fi clasarea pe locul doi și participarea la turneul semifinal pentru promovarea în primul eșalon.

„Nucleul de jucători este cel de anul trecut dar vom mai aduce câțiva jucători. Vor veni jucători cu experiență, chiar jucători de Liga 1. Vrem să avem victorii, vrem sala plină și vrem să face performanță atât în campionat cât și în Cupa României. Vrem să trecem minim două tururi în Cupa României. Vrem să abordăm foarte serios această competiție. În campionat, obiectivul este clasarea pe locul doi și calificarea la turneul semifinal”, a precizat Cătălin Stoleru.

În următorul sezon, CSU Suceava este principala favorită la promovarea în liga 1. „Sunt echipe satelit ale cluburilor din prima ligă plus echipe ale primăriilor și ale universităților. Poli Iași, Suceava și Galați sunt echipe echipe universitare. Au o parte din buget de Ministerul Sporturilor iar diferența de la Consiliul Local și Consiliul Județean. Sunt echipe destul de puternice. Suceava a avut anul trecut buget de aproximativ două milioane de lei în Liga 1, Vaslui a avut 1,5 milioane”, a adăugat președintele CSM Botosani.