După victoria în fața Viitorului lui Gică Hagi, Croitoru vrea să-l învingă și pe Victor Pițurcă în meciul de joi, din Bănie. Partida dintre CSU Craiova și FC Botoșani se va juca joi, de la ora 18.00.

“Ne așteaptă un meci cu o echipă foarte bună dar cu multe schimbări și la ei. Domnul Piți este venit de curând la echipă, încearcă să-și implementeze stilul de joc și are nevoie de timp. În schimb, ne-a arătat că este o forță acasă, o echipă care marchează multe goluri. Suntem puși în gardă. Nu o să mă duc să mă apăr. Au și ei jucători care pot pune probleme”, a spus Marius Croitoru.

Pentru meciul de la Craiova, Croitoru nu poate cont ape Mihai Roman, cel mai valoros jucător din lotul FC Botoșani. De asemenea, va lipsi și Hervin Ongenda care s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Viitorul.

“Voi încerca să găsesc un jucător pe profilul pe care îl vreau eu. Îmi place foarte mult să joc cu vârf fals sau jucător de viteză. Ongenda este accidentat, a simțit o contractură”, a mai spus antrenorul botoșănean.

De partea cealaltă, Victor Pițurcă se așteaptă la un meci greu împotriva echipei antrenate de Marius Croitoru. În același timp, el susține că are o echipă mai bună și că trebuie să obțină cele trei puncte.

“Pentru a fi în play-off trebuie să ne câștigăm meciurile care urmează. Toate echipele care au venit aici, au venit să-și vând scump pielea. Și cu Botoșani se va întâmpla la fel. Universitatea Craiova este echipa mai bună și eu sper să obținem victoria.  Putem spune că avemun mic avantaj dar nu are nicio importanță. Când intri pe gazon trebuie să joci de o manieră în care să se vadă lucrul ăsta. Și cu Iași când am jucat, ne-am gândit că o să fie mai obosiți. Au fost mai obosiți dar nu am reușit să câștigăm. Jucătorii sunt tineri, se refac repede. Craiova trebuie să-și impună stilul de joc, să-și impună ritmul și să câștigăm”, a spus Victor Pițurcă la conferința de presă.