FC Botoșani este una dintre echipele din Liga1 care nu  probleme în ceea ce privește jucătorii U21. Sunt șase-șapte jucători care se antrenează alături de Ongenda&Co și care pot fi folosiți în orice moment.

În meciul cu FC Voluntari, antrenorul Marius Croitoru a început cu fundașul dreapta Denis Haruț (20 ani) și Andrei Chindriș (20 ani) iar în partea secundă au mai intrat Alexandru Corban (21 ani) și Alexandru Cîmpanu (18 ani).

„Sunt foarte mulțumit. Pe viitor îmi doresc să termin meciurile cu șase-șapte jucători sub 21 de ani, toți pe care îi am în lot. Atâta timp cât lucrezi cu tinerii, ai viitor. Obiectivul clubului este de a produce și a vinde. Nu suntem o echipă care beneficiem de bani publici, să putem oferi salarii mari. Trebuie să producem jucători”a spus Marius Croitoru care consideră că are tineri de națională.

„Avem un Haruț, un Chindriș. Sunt jucători care pot juca oricând în naționala U21. Sunt unii dintre cei mai buni juniori din țară. De asta am și fost de acord ca Burcă să plece la CFR. Ca să nu-l blocheze pe Chindriș. Dacă nu vezi data nașterii, nu îți dai seama că este U21. Au fost momente anul trecut când nu a jucat și nu vroiam să cadă din punct de vedere psihic. I-am explicat ce vrea clubul și că va fi un titular de drept, cu șanse mari să ajungă în națională. Este un jucător în care eu cred foarte mult”a mai afirmat antrenorul botoșănean.