FC Botoșani începe play-off-ul pe teren propriu, urmând să întâlnească sâmbătă seara, de la 20.30, pe FC SB. Marius Croitoru așteaptă confruntarea cu echipa lui Gigi Becali și vrea prima victorie pe teren propriu.

În acest sezon, FC Botoșani a reușit prima victorie în fața FC SB-ului, în urma unui joc foarte bun prestat de elevii lui Marius Croitoru. Tehnicianul botoșănean este foarte motivat și vrea încă un succes în fața echipei la care a jucat.

“Ei nu se tem de noi. Am văzut. Așteptăm și vom vedea dacă reușim sau nu. Ei au zis că nu au teamă de noi, nu se sperie de noi. Vom vedea. Eu i-am luat trei puncte lui Steaua. I-am bătut 2-0 fără drept de apel. Trebuia să fie vreo 6-0. Aici când au venit, în spatele fundașilor mei, se mai juca o miuță. Nu au trecut jumătatea terenului în a doua repriză. FC Botoșani nu are nicio relație de prietenie cu absolute nicio echipă. Este o relație strict de business, relația domnului Iftime cu domnul Becali. Unul vinde și celălalt cumpără”, a spus Marius Croitoru.

Articolul precedentProgramul primelor două etape din play-off și play-out. FC Botoșani – FC SB se joacă sâmbătă seara
Articolul următorFC Botoșani a împrumutat un fundaș de 20 de ani de la Lazio