Cristian Achiței: „55 de milioane de lei au fost tăiați din banii destinați județului Botoșani”

0
18

Deputatul Cristian Achiței îi atacă pe pesediștii care s-au lăudat cu un buget mai bun pentru județul Botoșani. El susține că în realitate, Botoșaniul pierde 55 de milioane de lei.

Parlamentarul botoșănean îi acuză pe social democrați că timp de doi ani nu au rezolvat problema drumului Botoșani – Tg. Frumos și că nici în 2019 nu vor începe lucrările de modernizare la drumul Botoșani – Ștefănești.
„Pretinzându-se mari apărători ai investițiilor în infrastructura botoșăneană, pesediștii uită că, în fapt, au dat peste cap toate proiectele importante pentru locuitorii județului. Anii 2017 și 2018 au fost pierduți atât în ceea ce privește DN 28B Botoșani-Tg. Frumos, unde abia în aceste zile se reia procedura de licitație, cât și pentru Drumul Strategic de peste 100 de kilometri, blocat nejustificat până în prezent. Să vii și să pretinzi că ești preocupat de dezvoltarea județului când știi perfect cum stau lucrurile în realitate este pur și simplu o sfidare la adresa tuturor botoșănenilor. Să te bați cu pumnul în piept că ai obținut fonduri mai mari pentru infrastructură, în condițiile în care o simplă privire pe Anexa 7 a legii bugetului arată că în realitate 55 de milioane de lei au fost tăiați chiar din banii destinați județului Botoșani este, de asemenea, o demonstrație de dispreț la adresa celor 400.000 de botoșăneni. Personal am conștiința împăcată că am votat pentru binele botoșănenilor, după o analiză serioasă și temeinică a proiectului de buget pe acest an”, a precizat Cristian Achiței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.