Costel Enache visează a play-off: „Ar fi o greşeală să nu sperăm”

0
18

FC Botoșani are cele mai slabe rezultate de la promovarea în Liga 1 dar antrenorul Costel Enache vorbește de play-off. FC Botoșani are doar trei victorii în acest sezon, una dintre cele mai slabe apărări și este la doar un punct de retrogradare.

Într-un interviu acordat ziarului Monitorul de Botoșani, tehnicianul botoșănean nu s-a arătat foarte îngrijorat de situația în care se află echipa pe care o antrenează. Întrebat dacă se mai gândește la play-off, Costel Enache a răspuns:

„Ar fi o greşeală să nu sperăm la acest lucru şi ar fi păcat să ne impunem iar obiective negative. Important este să tindem sus, să ne luptăm pentru lucruri care ar da o performanţă clubului nostru, pentru că doar astfel putem creşte. Suntem pe locul doi în Liga I ca medie de vârstă, avem cel mai tânăr lot după Viitorul, ceea ce arată că avem de învăţat. Putem influenţa creşterea acestor jucători impunându-le obiective pozitive, uitându-ne în sus şi dorind să ajungem mai sus”.

Chiar dacă rezultatele echipei sunt foarte slabe, antrenorul Costel Enache nu are nicio presiune. Patronul Valeriu Iftime nu intenționează să ia măsuri. Ba din contra, el consideră că a fost un accident ceea ce s-a întâmplat la meciul cu CFR Cluj când FC Botoșani a încasat cinci goluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.