Jucătorii echipei FC Botoșani susține că după ratarea play-off-ului nu au mai avut condiții pentru a se antrena. Fundașii Andrei Burcă și Andrei Miron spun că angajații DSPSA nu au mai udat terenurile de antrenament și că ne se pot pregăti.

Căpitanul Andrei Burcă a declarat că jucătorii nu se pot antrena normal și că trebuie să fie atenți să nu se accidenteze.

„Terenul este ca un asfalt. Ieri s-au accidentat trei jucători la antrenamente. Nu cătutăm scuze dar vă invit să vedeți cum ne pregătim. Când vii la antrenament și nu poți da 100% pentru că ți-e frică să nu te accidentezi. Această situație persistă de când am ratat play-off-ul. Nu am cerut nimic altceva decât minimum de decență, ca terenul să fie udat, să fie practicabil, să fim respectați pentru că încercăm să reprezentăm cât mai bine acest oraș în fața țării”, a fost reacția dură a lui Andrei Burcă.

În plus, fundașul Andrei Miron spune că în ultimii patru ani nu a mai fost o situație de acest gen în care să nu se poată folosi terenurile de antrenament.

„De patru ani, de când sunt la această echipă, niciodată terenurile nu au fost așa, în acest hal. Efectiv e inadmisibil ce se întâmplă aici în oraș. Practic nu avem un teren. Păi, din moment ce găsim și pietre pe teren ce să mai vorbim? Mergem și nu ne putem face antrenamentele. Avem antrenamente specifice și nu le putem duce la capăt pentru că terenul e beton”, a tunat George Miron.

„Vor să justifice rezultatele remarcabile”

Eugen Țurcanu, directorul DSPSA, susține că terenurile sunt udate zilnic și că jucătorii de la FC Botoșani încearcă să-și justifice rezultatele slabe.

„Terenurile de antrenament se udă de câte două-trei ori pe zi. În acest sens precizăm cetățenilor că avem stații de pompare automată a apei atât la stadionul „Mecanex” cât și la stadionul „Municipal”, iar la stadionul „Victoria” se udă manual. Dacă ar fi să le udăm de mai multe ori ar însemna să le udăm non-stop și nu putem să facem lucrul acesta pentru că nu permite nici vremea să udăm. Bate și vântul, apa este dusă într-o parte datorită direcției în care bate vântul dar nu este aceasta o scuză. Ele sunt udate. În ultima vreme suntem supuși unor tracasări și tot felul de presiuni din partea clubului pe care nu le mai înțeleg, probabil vor să justifice rezultatele remarcabile din ultima vreme”, a fost reacția lui Țurcanu, directorul DSPSA.

Articolul precedentAmenzi de mii de lei acordate de Poliția Locală
Articolul următorCompetiție cu 100 de participanți de Ziua Mondială a tenisului de masă FOTO&VIDEO