Aproximativ 100 de botoșăneni s-au adunat la Sala Polivalentă din municipiul Botoșani pentru a marca Ziua Mondială a tenisului de masă.

Pentru al treilea an consecutiv, omul de afaceri Maricel Maxim, împreună cu câțiva pasionați de tenis de masă din municipiul Botoșani, au organizat un eveniment la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. Aproximativ 100 de botoșăneni, de la copii de 5-6 ani și până la persoane de peste 60 de ani, au venit să joace tenis de masă. Printre ei, s-au numărat și tineri care participă la turneele care se organizează în România. Botoșaniul a fost în top la nivel național în ceea ce privește numărul de participanți, raportat la populație.

Omul de afaceri Maricel Maxim le-a promis celor prezenți că va organiza astfel de evenimente și în următorii ani. Tot el, urmează să organizeze în toamna acestui an o competiție de tenis de masă la care vor participa 160 de jucători din mai multe zone ale țării. Cupa Maxim este unul dintre cele mai bine cotate turnee de tenis destinate amatorilor.

Articolul precedentContre între FC Botoșani și DSPSA: „Vor să justifice rezultatele remarcabile”
Articolul următorACCIDENT. Bărbat în stare gravă după ce a fost lovit de o mașină