Dinamo și FC Botoșani se vor întâlni în următoarea etapă din play-out iar meciul se anunță a fi unul interesant prin prisma orgoliilor. “Câinii” vor să se răzbune după înfrângerea suferită pe finalul sezonului regulat iar unii oficiali dinamoviști au declarat că și-ar dori să retrogradeze FC Botoșani.

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani, este mai optimist după victoria cu Hermannstadt. El crede că elevii săi și-au revenit după seria de șase meciuri consecutive fără victorie și că sunt capabili să obțină un rezultat pozitiv în capitală.

„Meciul cu Dinamo va fi foarte greu, Dinamo este într-o formă foarte bună, au trei victorii. Ne așteaptă un joc dificil. Cred că nu au uitat că noi am câștigat meciul direct când trebuia să mergem în play-off. Vom merge să jucăm. Important pentru noi este că ne-am dat un restart. Era un blocaj, nu mai aveam personalitate, nu mai țineam de minge, pierdeam mingile ușor, făceam gafe. Când nu ai rezultate, nu mai ai încredere. Eu zic că lucrurile vor intra în normal”, a spus Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentProiecte de 5 milioane de euro într-o comună din nordul județului
Articolul următorL. Ciobotariu: “Eu am un contract care trebuie respectat. Am clauze de reziliere”