FC Botoșani s-a impus cu 3-0 în derby-ul Moldovei și a acumulat 25 de puncte, depășind în clasament pe Poli Iași. Chiar dacă în urma acestei victorii FC Botoșani s-a distanțat la șase puncte de locul de baraj, antrenorul Liviu Ciobotariu încă este rezervat.

Tehnicianul botoșănean s-a declarat mulțumit de jocul echipei dar spune că mai trebuie două-trei victorii pentru a scăpa de emoțiile retrogradării.

„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm cele trei puncte. Sunt bucuros că am reușit să facem fericiți suporterii noștri, oamenii care ne apreciază și ne susțin. Fiind un derby de Moldova, în ziua de Paște, le-am făcut un cadou frumos. A fost o partidă pe care am controlat-o, am marcat trei goluri. Este o premieră de când am venit eu aici. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine. Era un joc foarte important pentru noi. Au fost momente bune, ne-am creat multe situații de a marca. Trei puncte care ne aduc o liniște în ceea ce privește starea noastră de spirit, avem un moral bun pentru meciul următor dar sincer vă spun că mare lucru nu am realizat. Este o victorie de care aveam nevoie. Mai sunt încă șapte jocuri, trebuie să rămânem cu piciorele pe pământ. Îmi doresc foarte mult ca în următoarele două-trei partide să câștigăm și să nu mai avem emoții cu barajul și retrogradarea”, a spus Liviu Ciobotariu.

De partea cealaltă, Flavius Stoican, antrenorul principal al Poli Iași, este nemulțumit de prestația elevilor săi. În același timp, el spune că nu se impunea penalty la hențul făcut în careul de Gardoș.

„Un meci echilibrat în prima repriză. A venit acea decizie de a acorda un penalty. Nu știu dacă a fost. De pe margine mi s-a părut că a fost acordat cu mare ușurință. Ăsta este fotbalul. Apoi am făcut noi un cadou, că tot e ziua de Paște. La pauză, am încercat să revenim în joc, am pus presiune pe echipa gazdă. Ei s-au apărat grupat și a fost destul de dificil să-i deschidem. Am dus mingea foarte bine până la 20-30 de metri de poarta adversă dar acolo luăm decizii pripite. Golul trei nu mai contează. Sunt dezamăgit pentru că îmi puneam mari speranțe, chiar dacă am fost lipsiți de aportul a trei jucători foarte importanți. Mai sunt câteva meciuri din acest play-out și vom trage linie cine va continua la această echipă”, a spus Flavius Stoican.

Articolul precedentFC Botoșani învinge la scor de neprezentare în derby-ul Moldovei FOTO
Articolul următorMunicipiul Botoșani ar putea avea noi locuri de parcare