FC Botoșani a obținut un punct important pe terenul campioanei din sezonul trecut. Lorand Fulop a marcat golul care a adus un punct botoșănenilor dar cel mai bun om al echipei lui Costel Enache a fost Eduard Pap.

Prima repriză a aparținut în totalitate gazdelor care au marcat un gol și și-au mai creat alte câteva ocazii mari. Doar intervențiile lui Pap au făcut ca scorul să nu ia proporții. Prima ocazie a meciului a fost în minutul 4 când Culio a centrat, Țucudean a reluat cu capul dar Pap a respins spectaculos. Oaidă și Djokovic dau cap în cap dar ambii reușesc să revină pe gazon. Deac și Manea sunt aproape de gol dar Pap își salvează echipa. În minutul 26, CFR reușește deschiderea scorului. Camora centrează de pe stânga, Vinicius scapă din marcajul lui Burcă, reia cu capul și îl învinge pe Pap. Prima șansă de gol a botoșănenilor a venit în minutul 28 când Burcă a trimis cu capul pe lângă poartă. Omrani are șansa de a marca în minutul 37 dar reia puțin pe lângă poarta botoșănenilor.

Elevii lui Enache au ieșit mai motivați de la vestiare și după trei minute au reușit egalarea. Soiledis centrează, M. Roman 2 reia pe poartă, Arlauskis respinge în față iar Fulop marchează din careul mic. CFR încearcă să revină repede în avantaj, Omrani reia pe poartă dar Soiledis salvează din fața porții. În minutul 68, Hoban cade în careul botoșănenilor și cere penalty dar Marcel Bârsan face semn că jocul poate continua. În minutul 76, Pap își salvează din nou echipa la șutul lui Țucudean. Trei minute mai târziu, Lorand Fulop scapă spre poarta clujenilor dar trimite pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună. Țucudean și Vinicius sunt aproape de a aduce CFR-ul în avantaj dar nu reușesc să trimită pe poartă. În minutul 84, Pap are o nouă intervenție de excepție. Finalul aparține CFR-ului dar defensiva lui Enache a rezistat și a obținut un punct pe terenul campioanei.

CFR: Arlauskis – Manea, A. Mureşan, Vinicius, Camora – Djokovic (Costache 60), Hoban (81 Males), Culio – Deac, Ţucudean, Omrani

Rezerve: Vâtcă, Bordeianu, Peteleu, Males, De Luca, Mailat

FC Botoşani: Pap – Patache, Miron, Burcă, Soiledis – Rodriguez, Oaidă – Roman (Chitoșcă), Fulop (82 Dumitraș), Golofca (94 Târșa) – M. Roman II

Rezerve: Brînză, Piftor, Târşă, Chindriş, Chitoşcă, Dumitraş

Articolul precedentAbsolvenţi neinteresaţi să se înscrie în evidenţele AJOFM
Articolul următorDan Deleanu, fostul preşedinte al CA de la Nova Apaserv acuze la adresa unui director