FC Botoșani și CFR Cluj se anunța un meci echilibrat dar nu a fost deloc așa. Clujeni s-au distrat cu Chitoșcă și celelalte vedete ale Botoșaniului, au câștigat cu 5-1 și rămân lideri în Liga1.

Debutul meciului a fost mai degrabă modest. În minutul 11, CFR Cluj reușește deschiderea scorului la o fază în care Chitoșcă, Miron și Papa au încercat să respingă din careu dar și-au băgat mingea în propria poartă.

În minutul 27, scorul devine 0-2. Culio este lăsat liber la marginea careului iar acesta șutează și îl învinge pe Brînză. Șapte minute mai târziu, Ongenda execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar mingea lovește bara. În prelungirile primei reprize, Golofca șutează din marginea careului dar mingea lovește bara.

CFR Cluj se distrează cu echipa lui Enache iar în minutul 54 scorul devine 0-3. Păun șutează din marginea careului și îl învinge pe Brînză. În minutul 63, Roman are șansa golului dar șutează mult pe lângă poartă. Deac execută o lovitură liberă de la 25 de metri dar trimite puțin pe lângă poartă după care același Ciprian Deac marchează pentru 0-4, în minutul 69.

În minutul 73 scorul devine 0-5. Omrani a marcat ca la antrenament. Spectatorii încep să scandeze din nou DEMISIA. Costel Enache nu se mai ridică de pe bancă.

În minutul 83, Ongenda marchează din lovitură liberă iar scorul este 1-5. Partida se încheie cu victoria ardelenilor care au umilit vedetele lui Enache.

Articolul precedentÎncasări în creștere în parcările cu plată
Articolul următorCostel Enache: Orice greșeală se transformă în dezastru