Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţit Prut au descoperit asupra unui cetăţean letonian, un permis de conducere cu însemnele autorităților din Letonia, care s-a dovedit a fi fals.

Acesta s-a prezentat, duminică, în jurul orei 19:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuți-Prut – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților de control, pentru trecerea frontierei, fiind la volanul unui autoturism înmatriculat în Letonia.

La controlul de frontieră, bărbatul în vârstă de 36 de ani a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Letonia, cu datele de identificare şi fotografia sa.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere de la un prieten, plătind acestuia suma de 400 de euro, deoarece i-a fost suspendat dreptul de a conduce, fiind convins că este un document autentic.

În cauză se fac cercetări.

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentUn bărbat a ajuns la spital după ce mașina pe care o conducea a luat foc în trafic
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET