Centrul Județean al APIA (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură) informează că data de 31 ianuarie 2019 este termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru angajamentele multianuale aflate în derulare în cadrul Măsurii 14T (fosta Măsura 215) – Plăți privind bunăstarea animalelor, Pachet a) – Porcine (Sesiunea 3) și Pachet b) – Păsări (Sesiunea 2).
Modelele cererilor de plată se regăsesc în Ordinul ministrului agriculturii nr.826 din 2016 şi se pot descărca de pe site-ul APIA, secțiunea Măsuri specifice –Măsuri de sprijin finanțate din FEADR – Măsura 215 – Materiale de informare – Modelul cererii de plată pentru Pachet a) şi Modelul cererii de plată pentru Pachet b) și pot fi completate online accesând secțiunea Măsuri de sprijin finanțate din FEADR – Măsura 215 – Completare online.
Documentele care însoţesc cererea de plată sunt prevăzute în Ghidul solicitantului, versiunea 3.1 pentru pachet a) şi versiunea 2.0 pentru pachet b).
Totodată, APIA anunţă că în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2019 se depun cererile de plată pentru anul 2019, pentru angajamentele anuale din cadrul Măsurii M14 – Bunăstarea animalelor, Pachet a) – Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor şi Pachet b) – Plăţi în favoarea bunăstării păsărilor, în conformitate cu prevederile ordinului nr. 45 din 2019.
Cererile pot fi completate online accesând site-ul APIA din Pagina de început, banner-ul rotativ – M14 Bunăstarea animalelor, butonul “Intră în secţiune”– Detalii. Documentele care însoţesc cererea de plată sunt prevăzute în Ghidul solicitantului, Ediția a II-a, postat pe site-ul APIA, Secţiunea Măsuri de Sprijin și IACS – Măsuri delegate din PNDR – Măsura M14 – Bunăstarea animalelor.

Articolul precedentNgadeu este aproape de un transfer în Anglia. FC Botoșani ar putea încasa încă 600.000 de euro
Articolul următorGripa ține acasă sute de elevi