Martin Fraisl (28 de ani), portarul care a rămas ”traumatizat” după experiența la FC Botoșani, a prins contractul vieții. Goalkeeper-ul austriac a semnat pe un sezon cu Schalke 04, anunță DIGISPORT.

Fraisl a evoluat în sezonul 2018/2019 la FC Botoșani, unde a bifat 16 apariții. Aventura din România i-a lăsat însă un gust amar portarului, care a declarat că președintele echipei i-a spus în față că este ”cel mai slab jucător care a fost vreodată la club”. Lucrurile s-au schimbat pentru goalkeeper-ul austriac. După 18 luni la Sandhausen și o jumătate de sezon foarte bună la ADO Den Haag, în prima ligă olandeză, Martin Fraisl s-a transferat la Schalke 04, din postura de fotbalist liber de contract.

După un sezon mediocru, Schalke 04 s-a întors după 30 de ani în Zweite Bundesliga, însă rămâne una dintre cele mai puternice nume din fotbalul german. Semifinaliști UEFA Champions League, ”minerii” au în continuare în lot nume importante Matija Nastasic, Salif Sane sau Omar Mascarell. Ralf Fahrmann (32 de ani), titularul postului de portar la Schalke 04 în ultimii ani, s-a accidentat grav în urmă cu câteva zile, iar conducerea clubului a fost nevoită să transfere de urgență un goalkeeper.

Voi folosi aceste câteva zile dinaintea jocului împotriva lui HSV pentru a mă integra, astfel încât să fiu pregătit pentru orice eventualitate. Aștept cu nerăbdare să debutez”, a declarat Martin Fraisl, pentru site-ul oficial al lui Schalke 04.

DIGISPORT