Camera de Comerț Botoșani a organizat vineri seară balul oamenilor de afaceri, un eveniment care a devenit o tradiție în județ și un eveniment la care au participat patronii celor mai prospere firme din municipiul și județul Botoșani.

Valeriu Iftime, noul președinte al Camerei de Comerț Botoșani, a vrut să organizeze un eveniment mai special în care a inclus o prezentare de modă, momente artistice, dar a afirmat că nu a ieșit chiar cum și-ar fi dorit. Ar fi vrut în primul rând o prezență mai numeroasă a oamenilor de afaceri. Au venit mulți mici întreprinzători dar au lipsit câțiva dintre cei mai importanți oameni de afaceri din județ.

Anul acesta, topurile sunt conduse de compania Formens SRL  care are cea mai mare cifră de afaceri, cel mai mare profit și cei mai mulți angajați.

Compania Formens are o cifră de afaceri de peste 322 de milioane de lei, un profit de peste 26 de milioane de lei și peste 1000 de angajați. De altfel, Formens este singura companie din județul Botoșani care are peste 1000 de angajați.

Articolul precedentSpectacol organizat de asociația ” Sufletul Lalelelor”
Articolul următorCurtea de Conturi îi ia la întrebări pe primari despre proiectele PNDL: „Vom răspunde…”