Optimism în tabăra botoșăneană înaintea meciului cu CSU Galați. Echipa antrenată de Radu Rosu are trei victorii și un rezultat de egalitate în acest sezon, este pe locul doi în clasament iar oficialii clubului vor trei puncte în meciul de la Galați.

Partida dintre CSU Galați și CSM Botoșani este programată să se dispute vineri de la ora 15.30. În tur, CSM Botoșani s-a impus cu 31-28, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani, este optimist înaintea meciului de la Galați și vrea încă o victorie. Cu un rezultat bun la Galați, CSM Botoșani și-ar mări șansele de a ajunge la turneul semifinal.

“Acesta este un meci foarte important pentru noi. Mergem la Galați după un parcurs foarte bun, în care nu am înregistrat nici o înfrângere. Meciul cu Galațiul este cu atât mai important încât CSU Suceava, candidata și rivala principală din grupa noastră a câștigat cu Poli Iași. Mergem încrezători, cunoaștem valoarea adversarului și sperăm să înregistrăm încă o victorie”, a precizat Cătălin Stoleru.