După ce a scăpat de problemele cu justiția, Cătălin Flutur este decis să candideze pentru un nou mandat de primar al municipiului Botoșani. În prezent este la al treilea mandat de primar.

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei, primarul Cătălin Flutur a avut o reacție surprinzătoare când a fost întrebat dacă va candida pentru un nou mandat. De asemenea, el a afirmat că unii liberali nu și-au dorit ca el să candideze nici în 2016.

„Este o opțiune personală. Partidul m-a nominalizat, bănuiesc că în rma unor sondaje. Nu că foarte mulți din partid și-ar dori lucrul ăsta. Sunt mulți care nu și-ar dori lucrul ăsta. Dacă nu vor găsi o soluție mai bună, voi candida. Poate să mi să spună orice. În 2016, PNL-ul îmi spunea că poate ar fi bine să mă reorientez. Să mă gândesc, să nu mai candidez. Am spus că o fac dintr-un singur motiv: am promis unor oameni că voi candida”, a spus Cătălin Flutur.

Edilul municipiului a scăpat în mare parte de dosarele penale în care a fost anchetat și spune că vrea să implementeze proiectele începute.

„Cei care sunt în PSD, mi-au făcut un noian de plângeri penale. știau că singurul lucru care mă poate opri să câștig, este de a împroșca cu noroi. Când ai 12 clasări și o achitare în acele dosare inventate… Sunt cel care am adus 115 milioane de euro în orașul ăsta, în afară de ăștia 70 de milioane. Sunt cel care voi ști să mai aduc bani și să termin aceste lucrări. Chiar iubesc orașul ăsta. Nu mă interesează politic ce se întâmplă. știu sigur că pot implementa cei 70 de milioane de euro”, a mai spus Cătălin Flutur.

Articolul precedentZiua Europei sărbătorită la prefectură
Articolul următorActivități organizate de APM cu ocazia Zilei Mondiale a Păsărilor Migratoare