Niciun leu din bugetul local nu va mai ajunge în parcul de agrement Cornișa. Ba din contra, o parte din veniturile obținute în acest complex vor fi virate în conturile primăriei pentru alte activități.

„Parcul de Agrement Cornișa ne-a creat o mare problemă și aveam multe semne de întrebare. Spuneam: Oare cu cât va trebui să subvenționăm noi parcul? Nu știam cât va trebui să punem pentru Parcul de Agrement Cornișa. Ceea ce se întâmplă la Parcul de Agrement Cornișa este cu mult peste așteptările noastre. Nu numai că nu subvenționăm cu nimic de la bugetul local dar chiar a fost un succes. Nu ne așteptam din primele luni, din primul an. Ei au câștigat suficienți bani încât să-și acopere toate aceste cheltuieli de la Cornișa. Ba mai mult, pot să mai și investească și le rămân bani să ducă și la celelalte activități din cadrul DSPSA”, a spus primarul Cătălin Flutur care a adăugat:

„Suntem în situația în care nu mai avem bani în buget pentru aproape nimic. Cornișa a ajutat DSPSA să supraviețuiască până la sfârșitul anului. Nu trebuie să le mai dăm bani. Ba din contra, poate le mai luăm niște bani să dăm la Direcția de Asistență Socială care e mare consumatoare de bani. Are problema persoanelor cu handicap, a însoțitorilor, creșa, cantina de ajutor social și adăpostul de noapte. Nu putem să-i lăsăm pe oamenii ăia fără salarii, nu putem închide creșa sau cantina de ajutor social”.