Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deşi era în stare de ebrietate şi nu deţinea permis de conducere. În maşină a fost descoperit un iepure de câmp braconat şi doi câini din rasa „Ogar”.

Sâmbătă, în jurul orei 02.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Strahotin – Dângeni, județul Botoşani, un autoturism marca VW,înmatriculat în România, condus de cetățeanul român A.A., în vârstă de 30 de ani, domiciliat pe raza județului Botoşani. În momentul în care autoturismul a oprit, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, cetăţeanul român C.D., a părăsit în fugă autoturismul.

Cu ocazia controlului, polițiștii au observat că bărbatul aflat la volan emană halenă alcoolică, motiv pentru care a fost solicitat sprijinul Serviciului Poliţiei Rutiere Botoşani în vederea testării cu aparatul etilotest. Rezultatul testării bărbatului a fost de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Judeţean pentru recoltare probe biologice.

În autoturism a fost descoperit un iepure de câmp şi doi câini din rasa Ogar. Din declaraţiile persoanelor din autoturism, a reieşit că iepurele de câmp a fost vânat cu ajutorul celor doi câini de către cetăţeanul român C.D., în vârstă de 28 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta şi a părăsit autoturismul.

Iepurele de câmp, în valoare de 300 de euro a fost predat DSV Botoşani, iar cei doi câini au fost predaţi AJVPS Botoşani.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi braconaj cinegetic.

Articolul precedentAventură nocturnă terminată la Poliție
Articolul următorFRUMUȘICA. Fată de 11 ani agresată sexual de un bărbat de 42 de ani