Zeci de botoşăneni doresc să lucreze la Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement, structură care administrează Parcul Cornişa. Pentru cele 21 de posturi pentru care DSPSA organizează concurs au fost depuse 80 de dosare. Posturile scoase la concurs sunt următoarele: portar (cinci posturi), muncitor calificat – supraveghetor (cinci posturi), casier (cinci posturi), muncitor întreținere clădiri (două posturi), muncitor calificat salvamar (un post), inspector de specialitate (trei posturi). Pentru cele cinci posturi de casier au fost înregistrate 34 de dosare,  în timp ce alţi 20 de candidaţi concurează pentru posturile de supraveghetor.

Eugen Ţurcanu, directorul DSPSA, a precizat că interesul crescut pentru aceste posturi este motivat de salarizare. Astfel, spre exemplu, un angajat din DSPSA care lucrează pe partea de întreținere a spațiilor verzi, are un salariu net între 2.200 – 2.400 de lei, la care se adaugă 25 de zile de concediu de odihnă, alte 14 – 15 zile libere, vouchere de vacanță și indemnizație de hrană de la 1 ianuarie 2018.

Concursul pentru ocuparea celor 21 de posturi va avea loc la Sala Polivalentă ,,Elisabeta Lipă”, Bulevardul Mihai Eminescu, nr. 15A şi va consta în probă scrisă (17 ianuarie, ora 10.00) şi probă practică (22 ianuarie, ora 10.00). Interviul va fi susţinut în maxim patru zile lucrătoare de la afișarea rezultatelor probei anterioare.

Articolul precedent5 meciuri amicale programate de Liviu Ciobotariu în Turcia
Articolul următorEchipele Urban Serv vor lucra și duminica