Partea de bazine interioare din cadrul Parcului Regional de Agrement Turistic şi Sportiv Cornişa va fi deschisă pentru public până la finele acestei luni. Anunţul a fost făcut astăzi de către primarul municipiului, Cătălin Flutur. Potrivit edilului, mai trebuie finalizată configurarea la partea de acces vestiare şi la turnicheţi. Operaţiunea va fi făcută de către o echipă a unei firme de la Bucureşti, cu care constructorul zonei de agrement a avut contract.

Deschiderea acestui obiectiv este aşteptată cu interes de mulţi botoşăneni.  Zona include bazin agrement adulţi, bazin agrement copii, bazin de înot contracurent, bazine pentru hidromasaj, două tobogane interioare, saună finlandeză, grotă cu zăpadă, saună cu abur, biosaună, saună cu sare, solar orizontal şi vertical, camera de cromoterapie, masaj umed-uscat.

Mai mult, Cătălin Flutur a arătat că au fost demarate deja pregătirile pentru deschiderea oficială a întregii zone de agrement, care va avea loc la finele lunii mai. În acest sens, se poartă deja discuţii cu unii agenţi economici implicaţi în astfel de manifestări, scopul declarat de primar fiind acela ca fondurile necesare deschiderii zonei să fie acoperite din astfel de colaborări.

Zona de agrement Cornişa a presupus un efort financiar de 82,645 de milioane de lei.

Articolul precedentPrefectul a luat șefii de instituții și a plecat prin județ. Concluzia: Traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă
Articolul următorAngajări la primăria Botoșani