BĂTĂLIA pentru play-off. Ciobotariu: „Pornim de la Botoșani cu gândul de a câștiga cele trei puncte”

0
16

Viitorul și FC Botoșani se vor întâlni duminică după amiază la Ovidiu, într-un meci care va decide ultima echipă care ajunge în play-off.

Liviu Ciobotariu, antrenorul FC Botoșani, este foarte încrezător în șansele echipei sale care vine după o serie de patru victorii și un rezultat de egalitate. „Am ajuns în postura de a juca cel mai important joc al etapei, finala pentru play-off. Am ajuns aici datorită parcursului nostru foarte bun. Am câștigat punctele cu sudoare, determinare, cu sacrificiu și am ajuns în postura de a juca cel mai important joc al nostru. Întâlnim o echipă foarte bună chiar dacă în ultima perioadă nu au avut rezultatele pe care și le-au dorit. Este o echipă obișnuită cu play-off-ul, care a fost campioana României, cu jucători foarte buni, jucători la echipele naționale. Un antrenor care nu mai are nevoie de nicio prezentare”, a spus Liviu Ciobotariu.

FC Botoșani se poate califica în play-off și cu un rezultat de egalitate la Ovidiu dar numai în cazul în care Poli Iași  nu  învinge pe Hermannstadt. Liviu Ciobotariu nu ia în calcul rezultatul de  egalitate în meciul cu Viitorul ci vrea toate cele trei puncte.

„Nu avem altă soluție decât victoria. Ne-am propus să rămânem pe locul pe care suntem iar ca să rămânem pe acest loc care duce în play-off, trebuie să câștigăm. Nu va fi ușor dar această echipă a demonstrat că este capabilă să câștige în deplasare. Am câștigat la Sepsi, la Dinamo, la Chiajna. Eu sunt convins că echipa are o motivare aparte. Ne-am dorit  foarte mult să ajungem aici și suntem foarte motivați. Totul va depinde de noi. Pornim de la Botoșani cu gândul de a câștiga cele trei puncte. Mai există și varianta pe care eu nu vreau să o iau în calcul, de a face meci egal și să nu câștige Iașiul. Noi pornim cu gândul de a câștiga acest joc”, a mai spus tehnicianul botoșănean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.