Autorul  dublei crime din primăvara acestui an de la Poiana a fost trimis în judecată de procurori. Acesta este acuzat şi pentru faptul că şi-ar fi violat, în mod repetat, fiica vitregă.

H.A.N., în vârstă de 38 de ani, din comuna Ibăneşti, judeţul Botoşani, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „omor calificat”, „viol în formă continuată” şi „agresiune sexuală în formă continuată”. Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv.

Dubla crimă pentru care este acuzat bărbatul a avut loc pe 1 aprilie. În timp ce se afla la locuinţa victimelor, V.M. şi V.E., din satul Poiana, comuna Cristineşti, H.A.N. le-a înjunghiat pe fiecare dintre acestea în zona gâtului, cu un obiect ascuţit tăietor-înţepător, cauzându-le leziuni incompatibile cu viaţa.

Iniţial, principala persoană bănuită de comiterea celor două fapte ar fi fost fiica vitregă a bărbatului, o copilă în vârstă de doar 13 ani. Timp de aproape o săptămână, micuţa a fost principalul suspect. În cele din urmă, anchetatorii au stabilit că cel care ar fi comis odioasele crime ar fi chiar tatăl vitreg al acesteia. Cititi mai multe pe monitorulbt.ro

Sursa: Realitatea de Botosani

Articolul precedentACCIDENTUL VASCULAR CEREBRAL: 6 întrebări frecvente
Articolul următor18 candidați s-au umplut de rușine la un concurs pentru polițiști locali