Un botoşănean în vârstă de 55 de ani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce a încercat să tranşeze un conflict cu ajutorul cuţitului. Atacul a avut loc vara trecută, în municipiul Botoşani, undeva în apropierea străzii Victoriei, când agresorul, L.D., a avut un conflict cu un tânăr în vârstă de 30 de ani, originar din Piatra Neamţ, pe care l-a înjunghiat.

„S-a reţinut că, în ziua de 14 august 2018, în urma unui conflict verbal cu C.G.A., inculpatul s-a deplasat la domiciliu, de unde a revenit cu un cuţit şi, în timp ce ce îl ameninţa pe tânăr cu moartea, a încercat să-l lovească în cap cu cuţitul, însă acesta s-a apărat, punând mâna dreaptă în faţă, mână la care a şi fost tăiat, suferind o plagă pentru vindecarea căreia a necesitat 23-25 zile de îngrijiri medicale”, spun procurorii. De altfel, în urma incidentului violent, tânărul a intrat în şoc hemoragic şi a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor, după care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

În urma anchetei iniţiate atunci, bărbatul a fost pus sub urmărire penală., iar cercetările au durat până luna trecută. Acum, dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Botoşani, agresorul riscând să se aleagă cu o condamnare penală.

Articolul precedentBătăuși anchetați penal
Articolul următorBotoșănean reținut după un jaf armat în Italia