Liderii Pro România refuză orice dialog cu PSD și PNL și anunță că au început deja pregătirile pentru alegerile locale de anul viitor. Deputatul Mihaela Huncă, coordinatorul Filialei Județene a Partidului Pro România a anunțat că va avea candidați la toate primăriile din județ.

“Pentru anul 2020 avem două obiective majore. Alegerile locale și alegerile parlamentare. La ambele vom avea candidați, nu vom face niciun rabat de la a susține candidați din partea Pro România, competenți din punct de vedere profesional. Până pe 8 februarie vom realiza acele alegeri la organizațiile locale și județene. Pentru fiecare localitate pregătim candidați la primărie și propuneri de consilieri. Probabil în luna ianuarie vom anunța cu cine mergem la primăria Botoșani, lista de consilieri județeni. Vom avea localități în care câștigăm primăria”, a spus Mihaela Huncă.

Deputatul Pro România susține că această formațiune politică nu va intra la guvernare alături de PNL și nici nu a solicitat funcții prin instituțiile statului așa cum au solicitat cei de la ALDE și PMP. În același timp, spune că Pro România nu va face nicio alianță cu PSD.

“Am auzit și eu că ne unim cu PSD. Nu este adevărat. Probabil că ei au transmis acest zvon pentru a se agăța ca de un colac de salvare. Nu ne interesează ce fac cei de la PSD. Eu le urez să se reformeze. Acum patru ani am cerut reformare și am plecat din PSD tocmai pentru acest lucru. Reformă nu înseamnă să înlocuim niște oameni. Noi suntem la momentul actual adevăratul partide de centru stânga, care nu face rabat de la ceea ce a promis”, a mai spus Mihaela Huncă.