Șefii Filialei Județene a Partidului Dreapta Liberală sunt foarte optimiști și anunță că obiectivul la alegerile europarlamentare este 10%. Ei spun că vor depăși ALDE, Pro România sau USR în județul Botoșani.

Dumitru Balan, președintele Filialei Botoșani a Partidului Dreapta Liberală, spune că în ultima săptămână s-a realizat un sondaj la nivel național iar această formațiune politică trece de cinci procente. El vrea ca la Botoșani să obțină 10% și să foe a treia formațiune politică după PSD și PNL.

„În ultimele zile s-a făcut un sondaj la nivel național iar Dreapta Liberală trece de 5%. Este un procent bun ținând cont că acest partid a fost înființat acum patru luni. Eu îmi doresc să obținem la Botoșani peste 10% și mă bazez pe voturile oamenilor care lucrează în zona privată, a celor care muncesc și care nu beneficiază de ajutoare sociale sau pensii speciale. Până acum, nimeni nu i-a reprezentat pe acești oameni și de aceea ei nu au ieșit la vot. Acum au această alternativă și sunt convins că vor fi din ce în ce mai mulți care vor vota Dreapta Liberală”, ne-a spus Dumitru Balan, președintele Filialei Botoșani a Partidului Dreapta Liberală.

Articolul precedentAPIA a demarat autorizarea la plată a beneficiarilor măsurii 14
Articolul următorVIDEO. Neonatologul Carmen Zaboloteanu: „Un medicament pentru cancer costă câteva mii de euro și câștigi câteva luni de viață. Aparatura îi oferă toată viața unui nou-născut”