Astra învinge pe FC Botoșani cu 1-0 într-un meci în care arbitrul Ionuț Coza a dezavantajat echipa lui Marius Croitoru în două faze importante. A anulat un gol valabil și nu a acordat un penalty pentru FC Botoșani.

FC Botoșani a început în atac meciul și în minutul 5 a avut o șansă important de a deschide scorul. Șase minute mai târziu, Keita scapă din marcajul lui Tamaș și marchează dar arbitrul Ionuț Coza anulează golul pentru  un fault în atac pe care doar el l-a văzut. FC Botoșani a fost echipa mai bună dar la pauză era 0-0.

Repriza secundă începe cu Astra în atac iar Răduț are trei ocazii mari de a marca. În minutul 63, Patache îl faultează în careu pe Alibec iar arbitrul Ionuț Coza arată punctul cu var. Două minute mai târziu, Gabi Tamaș marchează din penalty iar Astra era în avantaj.

În minutul 73, arbitrul Ionuț Coza refuză să acorde penalty pentru FC Botoșani după un henț în careu comis de Tamaș. Finalul a aparținut oaspeților care au avut o mare ocazie prin Ofosu  dar a ratat iar Astra s-a impus cu 1-0.