În această după amiază, de la ora 18.00, este programat derby-ul Moldovei. FC Botoșani și Poli Iași se vor întâlni pe Municipal, în ultimul meci al etapei a VII-a a play-out-ului.

După înfrângerea de la Dinamo, botoșănenii vor trei puncte în meciul de astăzi pentru a se îndepărta de zona retrogradării.

“Este un joc așteptat de iubitorii fotbalului din această zonă, din Moldova. Tot timpul între noi și Poli Iași au ieșit meciuri tari, încrâncenate dar din păcate pentru noi nu a ieșit foarte bine. O să întâlnim o echipă foarte motivată, care în special în jocurile din deplasare au evoluții bune, chiar dacă au pierdut doi jucători foarte importanți de atac, Cristea și cu Flores. Noi avem mare nevoie de puncte, ne despart două puncte în clasament de ei, ultimele evoluții ale noastre ne dă speranțe, am practicat un joc bun dar din păcate nu am reușit să luăm decât trei puncte în ultimele trei etape. Am discutat și cu jucătorii în vestiar că trebuie să muncim la fel de bine, să avem aceeași determinare și în antrenament și în jocuri pentru că fotbalul ne va răsplăti. Chiar dacă în etapa care am jucat-o la București am făcut un joc bun dar nu am reușit să obținem nimic”, a spus Liviu Ciobotariu care speră să vină mulți suporteri la stadion și să susțină echipa.

“Așteptăm suporterii noștri să vină cât mai mulți la stadion, sunt convins că împreună cu ei vom face o partidă bună, să ne bucurăm impreună de cele trei puncte. Avem nevoie de susținerea lor fiind un derby al orgoliilor, al orașelor. Noi vom face tot ceea ce ne stă în putință să câștigăm cele trei puncte, pentru noi și pentru acești suporteri minunați pe care vrem să-i facem fericiți”, a mai spus Liviu Ciobotariu.

Articolul precedentOlimpicii botoșăneni au obținut rezultate bune la olimpiada de limbi moderne
Articolul următorTRAGEDIE în noaptea de Înviere. Doi tineri morți într-un accident FOTO