Aproape 1000 de membri PNL au venit joi după amiază la Casa de Cultură, la o acțiune electorală, la care au participat Ludovic Orban și Rareș Bogdan, președintele Partidului Național Liberal și respectiv candidatul de pe primul loc pe lista liberalilor la europarlamentare.

Rareș Bogdan împreună cu Ludovic Orban au făcut un tur al sălii și i-au salutat pe cei prezenți. Primul care a vorbit a fost Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

Ulterior, au vorbit primarii liberali din județul Botoșani. Angela Toma Grădinaru, primarul comunei George Enescu, i-a spus lui Rareș Bogdan: “Domnul Rareș, dumneavoastră sunteți musafirul meu de acasă, seară de seară”.

Apoi, în fața liberalilor și-a făcut apariția deputatul Cristian Achiței care a avut un discurs pe placul oamenilor. I-a atacat pe pesediști și i-a îndemnat pe liberali să se implice în campania electorală. Nu la fel de bun a fost discursul europarlamentarului Mihai Țurcanu care a încercat să pară mai deștept decât ceilalți numai că i-a plictisit pe oamenii din sală.

Nu același lucru s-a întâmplat când Rareș Bogdan și-a început discursul. Acesta este foarte apreciat pentru cariera pe care a avut-o până să intre în politică iar liberalii botoșăneni așteptau să audă mesajul lui Rareș Bogdan. Acțiunea electorală s-a încheiat cu discursul liderului PNL, Ludovic Orban.

Articolul precedentIohannis a stabilit întrebările pentru referendumul din 26 mai VIDEO
Articolul următorSpectacole la Bibliotea Județeană