După un început bun de campionat cu o victorie pe teren propriu și două egaluri la Cluj și Craiova, FC Botoșani nu a mai reușit să acumuleze prea multe puncte iar după opt etape este pe locul 11 în clasament.

Jucătorii echipei FC Botoșani promit un meci bun și o victorie în meciul de mâine, împotriva formației Concordia Chiajna. Căpitanul Andrei Burcă spune că echipa nu își mai poate permite pași greșiți deoarece are puține puncte acumulate și este foarte jos în clasament.

„Bineînțeles că nu sunt mulțumit de punctele strânse dar consider că nu au fost meciuri ușoare cel puțin în deplasare. Ne-am întors cu puncte de la echipele cele mai bune ale campionatului. Păcat că am comis niște greșeli la două meciuri, din punctul meu de vedere accesibile, însă trebuie să ne revenim și să adunăm puncte pentru că aceasta nu este o echipă de locul 10-11. O să fim mai atenți de acum înainte pentru că anul trecut am avut a doua sau a treia apărare din campionat și anul acesta deja suntem acolo în spate. Va fi un meci dificil pentru că au schimbat antrenorul și probabil fiecare jucător va încerca să demonstreze că merită să joace titular. Vin și ei după o serie cu trei înfrângeri consecutive și nu va fi deloc un meci ușor. Clar țintim victoria. Nu se mai poate să continuăm în ritmul acesta pentru că avem nevoie de puncte. Important este ca suporterii să aibă în continuare încredere în echipă, în staff, în conducere, în toată lumea pentru că noi știm cum muncim, cum ne pregătim și ținând cont că am avut cinci meciuri în deplasare și trei acasă Important este să fie alături de noi pentru că știm potențialul nostru și că putem face lucruri mărețe la această echipă”, a declarat Andrei Burcă.

„Jocul nostru este mulțumitor dar trebuie să adunăm și puncte”

Fundașul dreapta Andrei Dumitraș le cere suporterilor să fie alături de echipă și promite că vor da totul pe teren pentru a obține victoria.

„În meciul de sâmbătă nu cred că este o favorită dar noi jucăm acasă, acasă avem un joc foarte bun și sperăm să facem acest lucru pentru că avem nevoie de aceste puncte. Fiecare meci este greu, este foarte important pentru noi cum vom ieși după acest meci pentru că nu am scos puncte în etapele care au fost și trebuie să ne revenim. Jocul nostru este mulțumitor dar trebuie să adunăm și puncte. Suporterii să fie alături de noi, să ne încurajeze și noi o să dăm totul să-i mulțumim și să scoatem un rezultat bun pentru echipă. Important este ca noi să fim cât mai hotărâți, cât mai implicați și să evităm să mai facem greșelile făcute în meciurile anterioare și să fim mai pragmatici”, a declarat Andrei Dumitraș, fundașul dreapta al FC Botoșani.

Articolul precedentMajorarea tarifelor la gunoi a fost respinsă pentru a treia oară
Articolul următorBejan: „Am fost cei mai dezavantajați. Mă aștept la un arbitraj corect dar sper să nu fie din București”