Sute de pesedisti din toate colțurile județului au venit astăzi în municipiul Botoșani pentru a participa la alegerile din cadrul organizației județene și a se întâlni cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Pesediștii au așteptat în ploaie mai bine de jumătate de oră venirea lui Dragnea. În ploaie au stat și vreo 50 de contestatari ai lui Dragnea care s-au manifestat zgomotos la  adresa social democraților dar care au fost bine paziți de jandarmi. Puțin după ora  14.00 Dragnea, Dăncilă și toată echipa PSD au ajuns în zona Casei Sindicatelor. Nu au oprit mașinile în zona Marchian pentru a nu fi huiduiți ci au intrat printr-o zonă laterală. Apoi, Dragnea și Dăncilă au mers în mulțimea pesedistă pentru a fi aclamați.

După baia de mulțime, pesediștii au mers în sala Casei de Cultură a Sindicatelor unde erau programate alegerile în organizația județeană.

Alegerile s-au terminat repede deoarece era omul și funcția. În 3 minute s-a ales președinte, președintele executive și vicepreședinții.

Rând pe rând, primarii PSD și ceilalți din conducerea partidului au ținut discursuri prin care au lăudat partidul. Spre final a vorbit și premierul Viorica Dăncilă și surprinzător,  nu a făcut nicio gafă majoră, după care Liviu Dragnea le-a transmis că PSD-ul e buniar toți ceilalți sunt răi.

 

Articolul precedentConducerea PSD a fost votată în 3 minute VIDEO
Articolul următorPrimarul Flutur a fost achitat într-un dosar cu prejudiciu de 2 milioane lei