URMARE SESIUNII A DOUA ORGANIZATE DE CĂTRE AGENȚIA NAȚIONALĂ

PENTRU PESCUIT ȘI ACVACULTURĂ  ÎN VEDEREA CONTRACTĂRII ZONELOR DE PESCUIT RĂMASE  NEATRIBUITE  A.J.V.PS. BOTOȘANI A CÂȘTIGAT ACEASTĂ LICITAȚIE ȘI A SEMNÂND ÎN ÎN DATA DE 31.07.2018 UN NOU CONTRACT DE UTILIZARE PE O PERIOADĂ DE 10 ANI DE ZILE PENTRU URMĂTOARELE ZONE DE PESCUIT DIN JUDEȚUL BOTOȘANI :

 

NR. CRT. DENUMIREA ZONEI DE PESCUIT JUDEȚUL
1. Lac de acumulare Stânca-Costești BOTOȘANI

 

DEASEMENEA PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIA ASOCIAȚIEI S-AU CÂȘTIGAT ȘI ZONE DE PESCUIT PE JUDEȚUL SUCEAVA DUPĂ CUM URMEAZĂ :

 

Nr. crt. ZONĂ DE PESCUIT Lungime/

suprafață

Limite
1 Siret 123 km Graniță cu Ucraina-limită județ Suceava (comuna Dolhasca)
2 Acumularea Rogojești 10 ha. Grămești
3 Acumularea Bucecea 6 ha. Adâncata
4 Suceava 97 km de la conf. cu pârâul Putna-conf. cu Râul Siret
5  Șomuzul Mare și afluenții-, , 49 km de la Izvoare –conf. cu Siretul
6 Șomuzul Mic afluenți 31 km de la Izvoare-conf. cu Siretul

 

ASTFEL CĂ MEMBRII PESCARI AI ASOCIAȚIEI VOR PUTEA PRACTICA PESCUITUL RECREATIV /SPORTIV ATÂT PE APELE DIN JUDEȚUL SUCEAVA .

TOTODATĂ PE ACEASTĂ CALE TRANSMITEM CĂ PERMISELE DE PESCUIT DE CULOARE ALBASTRĂ ELIBERATE DE CĂTRE ANPA NU MAI SUNT VALABILE PENTRU ZONELE CONTRACTATE DE ASOCIAȚIE , ÎN ACEST SENS RUGĂM PESCARII SĂ INTRE ÎN LEGALITATE , URMÂND CA DE SĂPTĂMÂNA VIITOARE SĂ ORGANIZĂM ACȚIUNI DE CONTROL ÎN COLABORARE CU INSTITUȚIILE STATULUI ATÂT PE RÂUL PRUT , RÂUL SIRET ȘI RÂUL SUCEAVA.

ASOCIAȚIA NOASTRĂ NU DEȚINE CONTRACTE DE REPROCITATE CU ASOCIAȚIILE DIN JUDEȚUL ÎNVECINAT (AJVPS SUCEAVA SAU ASOCIAȚIA PRIETENI PESCARI SUCEAVA) ASTFEL CĂ PERMISELE ELIBERATE DE ACEȘTI NU AU VALABILITATE PE ZONELE APARȚINÂND A.J.V.P.S. Botoșani!

PREȚUL UNUI PERMIS DE PESCUIT RECREATIV  VALABIL PENTRU UN AN CALENDARISTIC ESTE DE 120 LEI PENTRU PERSOANELE CARE VIZEAZĂ P/NĂ LA 31 MARTIE ANUL ÎN URS ȘI DE 160 LEI PENTRU CEI CARE VIZEAZĂ DUPĂ ACEASTĂ DATĂ , PENSIONARII /STUDENȚII/ELEVII SAU PERSOANELE CU HANDICAP BENEFIICIIND DE REDUCERI SUBSTANȚIALE.

          ÎNCEPÂND CU DATA DE 01.01.2019 AJVPS BOTOȘANI VA DESCHIDE ȘI UN PUNCT DE LUCRU ÎN SUCEAVA PENTRU A VENI ASTFEL ÎN SPRIJINUL PESCARILOR DIN JUDEȚUL ÎNVECINAT.

Articolul precedentLocuri de muncă disponibile în judeţ
Articolul următorAchiței dă de pământ cu șefii CJ-ului: „Tu la Consiliul Județean stai și dormi și nu faci absolut nimic…”