Costică Macaleți nu se poate lăuda cu prea mari realizări în cei doi ani și ceva de când conduce Consiliul Județean și are șanse mari să fie cel mai slab președinte din istoria județului Botoșani.

Lipsa de implicare și de rezultate a conducerii Consiliului Județean Botoșani i-a făcut pe reprezentanții opoziției să reacționeze. Deputatul Cristian Achiței a fost consilier județean în mai multe mandate și de trei ori vicepreședinte al CJ Botoșani. El susține că în momentul de față, la Consiliul Județean este un haos generalizat.

„Fără îndoială este cea mai slabă conducere executivă a județului Botoșani, de când știu eu. Am fost consilier județean din 2003. Am văzut foarte multă lume vorbind de Macaleți, de Birta, de Liviu Toma, un vicepreședinte inexistent. La conducerea Consiliului Județean este PSD care are președinte, vicepreședinți, are tot. Cu toate acestea, de doi ani nu se întâmplă nimic. Au început câteva covoare asfaltice dar se fac dezorganizat, fără ncio strategie. Apar niște revolte la Havârna, hai să facem un covoraș la Havârna. Dar nu facem și restul drumului. Scrie cineva că drumul de la Prăjeni e praf, trimit repede o mașină să pună trei plombe. Pare un haos generalizat și o lipsă de strategie. Se fac tot felul de treburi fără cap și fără coadă. Eu nu am mai întâlnit niciodată să nu ai grijă să asiguri o circulație normală, chiar dacă o să avem o investiție, drumul strategic. Ei spun de doi ani. trebuie să plombezi iar circulația să se desfășoare la limita normalității”, a spus Cristian Achiței.

Articolul precedentExpoziţie la Galeriile de Artă Ştefan Luchian
Articolul următorDunărea Călărași – FC Botoșani 3-2. Criză de rezultate pentru echipa lui Enache