Deputatul Cristian Achiței, fost vicepreședinte al Consiliului Județean Botoșani, susține că actuala conducere a CJ-ului nu are nicio strategie în ceea ce privește alimentarea cu apă și modernizarea drumurilor județene.

Parlamentarul botoșănean consideră că ar trebui să se investească în aducțiunile de apă spre Flămânzi și spre nordul județului pentru a da posibilitatea comunelor să acceseze proiectele pentru rețelele de apă și canalizare.

„Consiliul Județean poate finanța o aducțiune cu apă. Comunele nu pot deoarece costă prea mult. CJ-ul poate finanța conducta de apă de la Botoșani la Flămânzi sau de la Săveni la Ibăneasa, Mihăileni spre Darabani. Odată făcute aceste lucrări, fiecare comună se poate racorda. Comunele au fost fonduri europene, PNDL, cu care se poate pot rezolva problema apei și canalizări. Dacă tu la Consiliul Județean stai și dormi și nu faci absolut nimic… Când modernizezi un drum, faci numai pe unde sunt primari PSD chiar dacă e cel mai mic trafic din județ. Drumul Ștefănești-Murguța-Dobârceni nu l-au prins nici măcar la calamități, nici pe PNDL. Vin acum cu PNDL3, o poveste electorală, pentru a aburi oamenii. Ei nici nu au început PNDL2. Cei pe care nu i-au prins pe diferite programe, vin și spun: noi PSD-ul vom veni cu PNDL3. E o gogoașă umflată”, a spus Cristian Achiței.

Articolul precedentAJVPS Botoşani va avea activitate şi în judeţul Suceava
Articolul următorPiața arabă este din nou închisă oierilor din România. I. Nechifor: „Solicitări sunt, prețul e bun…”