Primarul Cătălin Flutur și cei patru angajați ai primăriei Botoșani au fost achitați și de Curtea de Apel Suceava. Magistrații suceveni au respins apelul procurorilor DNA și au menținut hotărârea Tribunalului Botoșani.

După mai multe amânări, în cursul zilei de astăzi, Curtea de Apel Suceava a dat verdictul în procesul pe care îl avea primarul Cătălin Flutur.

„Respinge, ca nefondat, apelul declarat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul teritorial Suceava împotriva sentinţei penale nr. 51 din 19.04.2019 a Tribunalului Botoşani. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuieli judiciare din apel rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în ședință publică, azi 26.02.2020”, se precizează pe site-ul Curții de Apel Suceava.
Procurorii DNA Suceava au decis trimiterea în judecată a primarului Cătălin Flutur și a altor patru angajați din Primăria Botoșani pentru infracțiuni de corupție. În aprilie 2019, magistrații Tribunalului Botoșani au dispus achitarea inculpaților.

Articolul precedentDescinderi la Serviciul de Înmatriculări și Permise Botoșani
Articolul următorTânăr reținut după ce a înșelat nouă persoane. Prejudiciul este de 10.000 lei