Noul Ngadeu are șanse mici să fie păstrat în lot și să meargă în cantonamentul din Austria. Acesta a efectuat vizita medicală iar rezultatele i-au pus pe gânduri pe conducătorii clubului FC Botoșani.

În momentul în care a venit Kortstam Doriano Marvin (23 ani), cei de la FC Botoșani își frecau mâinele bucurie că l-au găsit pe noul Ngadeu, fundaș pe care l-au adus gratis și l-au vândut ulterior cu 500.000 de euro. Marvin este un jucător cu trei selecții în naționala Curacao, fiind coleg cu Martinus Quenten. A fost în lotul formațiilor Roda JC și FC Eindhoven și a venit liber de contract. A fost prezentat pe site-ul oficial al clubului FC Botoșani unde apare că a semnat pe doi ani, numai că au apărut problemele. La vizita medicală s-a descoperit că ar avea anumite probleme de sănătate. A fost trimis pentru efectuarea de noi investigații dar șansele ca el să fie păstrat în lot sunt foarte mici.

„Am avut un fundaș central, liga a II-a din Olanda. Încă e la vizita medicală iar fără vizită medicală nu îl luăm”, a afirmat Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani.

Articolul precedentFC Botoșani mai pregătește cinci transferuri. Toți jucători străini
Articolul următorPagune de aproape 9 milioane de lei din cauza ploilor de luna aceasta