Ieri dimineață, poliţiştii din Vorona  au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, că pe raza satului Vorona-Teodoru, a avut loc un accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale.

În urma cercetărilor, polițiștii au aflat că la data de 7 decembrie, în jurul orelor 20:50, un bărbat de 50 de ani, din comuna Vorona, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu un tractor neînregistrat, pe un drum sătesc din satul Vorona-Teodoru, a lovit un autoturism parcat în afara părții carosabile.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Întrucât evenimentul rutier soldat cu pagube materiale nu a fost declarat organelor de poliţie în termenul legal de 24 de ore, poliţiştii au dispus sancționarea contravențională a femeii de 35 de ani, conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentHoț la 70 de ani. A furat 70 de lei din poșeta unei femei
Articolul următorFC Botoșani învinge pe Dinamo în minutul 90