Un bărbat de 34 de ani, din municipiul Botoşani, este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În cursul zilei de ieri, șoferul a efectuat manevra de mers înapoi, pe strada Împărat Traian și a lovit un pieton de 63 de ani care era pe partea carosabilă. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul acestuia.

Ulterior, în cursul serii, victima s-a prezentat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, reprezentanţii unităţii sesizând organele de poliţie.

Poliţiştii l-au identificat pe șofer și au procedat la testarea alcoolscopică a persoanelor implicate în accident, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto, respectiv 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul pietonului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de ordine, iar la finalizarea acestora se va propune o soluţie procedurală.

Articolul precedentAMICAL. FC Botoșani – Ludogorets 3-1 (1-1)
Articolul următorTânăr prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism cu numele expirate din 2017