A ajuns la UPU după ce a căzut într-o groapă adâncă de trei metri

0
17

În această dimineaţă, la ora 11.30, un subofiţer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani aflat în timpul liber a auzit strigăte de ajutor din zona aflată în spatele sediului societăţii Nova Apa Serv de lângă parcul Mihai Eminescu.

Jandarmul s-a urcat pe gardul de beton care delimitează construcţia nefinalizată şi a observat un bărbat care căzuse într-o groapă de aproximativ trei metri adâncime şi prezenta o rană în zona capului, datorată căderii.

Subofiţerul a discutat cu bărbatul pentru a stabili starea în care se află şi a comunicat aceste amănunte operatoarei care a răspuns la apelul făcut la numărul unic de urgenţă 112.

Un echipaj de pompieri a sosit în scurt timp şi a scos persoana din groapă, aceasta fiind preluată de personalul medical de la ambulanţă şi transportată la U.P.U. în vederea acordării îngrijirilor de specialitate necesare.

Motivul pentru care bărbatul a căzut în groapă a fost intenţia de a lua o minge dată de nepot peste gard din joacă, pe care a vrut să o recupereze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.